Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren in Zuid Holland

Onze vaste opstijg locatie voor een ballonvaart in Zuid Holland is:
 
-Alphen aan den Rijn
 
Maar ook een ballonvaart vanaf uw eigen locatie behoort tot de mogelijkheden hier hebben we de prive ballonvaarten voor.
De provincie Zuid-Holland is levendig, met gezellige badplaatsen, stranden en bosrijke duinen. En talrijke attracties (zoals Madurodam en de Keukenhof) en uitgaansmogelijkheden. Ballonvaren in Zuid Holland is dan ook zeer populair! Het is ook de provincie van de bollenstreek (rondom Noordwijk), waar u rond april, mei tijdens een ballonvaart kunt genieten van vele bloembol velden, hier moeten we wel bij vertellen dat dit alleen van een eigen locatie mogelijk is. 
Houd u er rekening mee dat een ballonvaart in Zuid Holland eerder afgezegd kan worden dan in andere provincies, dit heeft te maken met de windsnelheid en windrichting, een luchtballon gaat met de wind mee en kan dus (bijna) niet sturen, enkel door op verschillende hoogtes te varen kunnen we een klein beetje sturen met een ballon.
Aangezien Zuid Holland aardig dicht bevolkt is en je te maken hebt met (redelijk) grote steden als Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag en Leiden is het voor een ballon moeilijk te landen in dit gebied, dat wil niet zeggen dat wij helemaal niet kunnen ballonvaren in dit gebied, maar het maakt het aantal mogelijke vaarbare dagen wel minder.
Meer informatie over ballonvaren in Zuid Holland? Bel 0573-401826.