Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren in Gelderland

Ballonvaren in de provincie Gelderland met BAS Ballonvaarten is zeker een aanrader!
We beschikken over verschillende vaste opstijglocaties in Gelderland zoals:
 
-Arnhem
-Apeldoorn
-Doetinchem
-Laren (Lochem)
-Nijmegen
-Zutphen
 
Maar ook een ballonvaart vanaf uw eigen woonplaats behoort tot de mogelijkheden, dit kan met een prive ballonvaart.

Gelderland kan gerust worden betiteld als het groene hart van Nederland. Met ruim vijfduizend vierkante kilometer is het de grootste en groenste provincie van Nederland. De Gelderse natuurgebieden zijn het hele jaar door schitterend te bewonderen vanuit een BAS Luchtballon.

Ballonvaart Veluwe
Gelderland kent een zeer gevarieerd landschap. Op de Veluwe wisselen uitgestrekte heidevelden, woeste zandverstuivingen, dichte bossen en waterrijke omgevingen elkaar af. Ballonvaren over de Veluwe is dan ook een aanrader!

Ballonvaren in de Achterhoek
De Achterhoek is eveneens bosrijk, maar verschilt enorm van de Veluwe. Het Achterhoekse coulisse landschap met glooiende akkers, kastelen, burchten en landhuizen is zeker de moeite waard om eens uit de Luchtballon te bekijken!

Ballonvaart over de Rivieren
Een ballonvaart over het Gelders Rivierengebied kenmerkt zich door mooie vergezichten over alle dijken, uiterwaarden, bloeiende boomgaarden, stadjes en dorpen. De bloeiperiode van de Betuwse fruitbomen zorgt ieder jaar weer voor een kleurrijk schouwspel . Ook Het Rijk van Nijmegen met haar schitterende heuvellandschappen is het aanschouwen waard!

Ballonvaart over de Steden
Naast fraaie natuur biedt Gelderland een aantal fraaie grote steden. Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn zijn hiervan de bekendste. Ze herbergen binnen hun grenzen alles wat u van een stad verwacht, ook op cultureel gebied. Het Valkhof Museum in Nijmegen, het Kruller-Muller Museum in Nationaal park de Hoge Veluwe, het Dolfinarium in Harderwijk, Apenheul in Apeldoorn, Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem zijn de bekendste voorbeelden. Gelderland heeft voor elk wat wils.