Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaart inclusief 3 gangen diner bij Stegeman Laren

OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR! IVM SLUITING HORECA BEDRIJF!

Ballonvaren en na de tijd heerlijk dineren bij Stegeman in Laren. U vertrekt vanaf het landelijk gelegen Laren Gelderland.

Ballonvaren in Laren met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. Laren is een gezellig dorpje midden in de mooie Achterhoekse natuur in de stedendriehoek van Deventer, Zutphen en Lochem. Laren heeft als andere bekende buurtplaatsen o.a. Holten, Markelo, Vorden, Bathmen, Harfsen en de wat kleinere plaatsen zoals Exel, Klein Dochteren en Groot Dochteren. Laren is uitermate geschikt voor het maken van een ballonvaart en het heeft bezienswaardigheden zoals Landgoed Verwolde met haar Dikke Boom en Kasteel Verwolde, Kasteel Oolde, en uiteraard de vele andere landerijen en landgoederen.

Wij hebben meerdere opstijglocaties in Laren Gld en bepalen op de dag zelf waar we zullen opstijgen. Neem gerust uitzwaaiers mee als u een ballonvlucht in Laren Gld gaat maken!

Voor of na de ballonvaart (Afhankelijk van de verzameltijd) gaat u naar Restaurant Stegeman in het centrum van Laren waar u gaat genieten van een 3 gangen keuze menu.