Coronavirus en ballonvaren,
lees hier meer.

Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Rijssen

Ballonvaart vanuit Rijssen ( VANAF NU IS DE OPSTIJGLOCATIE RIJSSEN ALLEEN NOG MOGELIJK MET EEN PRIVE BALLONVAART DE DICHTSTBIJZIJNDE VASTE OPSTIJGLOCATIE VOOR LOSSE PASSAGIERS ZAL ZIJN ALMELO, NIJVERDAL OF LAREN).

Ballonvaren in Rijssen met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis.
Aan de westerse kant van Twente, gelegen naast de Sallandse heuvelrug ligt het Overijsselse Rijssen. De omgeving is een Sallands landschap met schitterende natuur, die echt rust uitademt. De Sallandse Heuvelrug is tijdens de ballonvaart goed te zien vanuit de luchtballon. Met als letterlijke hoogtepunt de Holterberg is de Sallandse Heuvelrug een gebied met on-Nederlandse vergezichten met golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. Het natuurgebied behoud ook het dierenleven. De verschillende diersoorten kunnen hier vrij in de natuur leven. Bijzonder is om vanuit de heteluchtballon verschillende diersoorten wild in de natuur te kunnen volgen zonder hun levensgewoonten te verstoren.

Aan de andere kant van Rijssen ziet u vanuit de luchtballon de Groene Kruisbossen liggen. Dit is een kleiner natuurgebied waarvan een deel is ingedeeld als park. Hierdoor is Rijssen omringd met natuurschoon dat ballonvaren vanuit Rijssen een ware belevenis maakt.

Vertrek locatie:

BAS Ballonvaart Rijssen
Oosterhofweg 7461 BT Rijssen
Tel: 0573-401826