Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Coronavirus en ballonvaren

UPDATE 5-06-2021: WE MOGEN WEER BALLONVAREN!

UPDATE 18-05-2021: 
Ivm de nieuwe maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om onze ballonvaarten te cancelen tot minimaal 09-06-2021.


 
UPDATE 28-09-2020: Ondanks de strengere maatregelen voor bepaalde sectoren is er voor ballonvaren niks veranderd, wel blijven mondkapjes verplicht tijdens de ballonvaart.
 
 
UPDATE 10-07-2020: WE MOGEN WEER!
 
Vandaag is besloten in de ministerraad dat wij weer met passagiers mogen ballonvaren.
Wel is het zo dat een mondkapje verplicht is tijdens de ballonvaart.
 
 
 
UPDATE 30-06-2020:
We zijn nog vol in overleg met de betreffende instanties. De overheid wil ons nog aan de grond houden terwijl vliegtuigen, bussen, treinen etc wel allemaal los mogen. Hier zijn wij het uiteraard totaal niet mee eens en hopen gauw op versoepelingen.  Voor nu zijn wij helaas genoodzaakt om de ballonvaarten t/m 15 juli 2020 te cancellen.
 
UPDATE 01-06-2020:
Het RIVM en VWS vinden het nog niet verantwoord om ballonvaren met groepen passagiers mogelijk te maken en wil met name de precaire gezondheidssituatie nader monitoren voordat hier een besluit over genomen kan worden. Er wordt een aangepast protocol gemaakt en deze zullen wij opnieuw voorleggen aan het RIVM. Afhankelijk van het advies van het RIVM streven wij ernaar verdere versoepelingen per 1 juli door te voeren. Het is dus nog niet toegestaan om in juni ballonvaarten met passagiers te maken. Wij zijn daarom genoodzaakt om alle ballonvaarten tot 1 juli 2020 te cancelen 
 
UPDATE 06-05-2020:
Vanaf vandaag is SOLO ballonvaren en varen met de piloot en zijn of haar eigen gezin weer toegestaan.
De passagiers vaarten zijn nog NIET toegestaan.
Zo kan het dus zijn dat u al wel weer luchtballonnen ziet, dit zijn dus SOLO vaarten of vaarten met het eigen gezin van de betreffende piloot.
De protocollen om weer te ballonvaren met passagiers liggen ter goedkeuring bij de betreffende instanties en wij hopen hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te krijgen.