Ballonvaart
0573 - 401 826

CuliAir Luchtballon Restaurant. Culinaire ballonvaart op sterren niveau

CuliAir... Dè originele beleving van culinair ballonvaren in het grootste luchtballon restaurant ter wereld! Meesterkok Angélique vertoont samen met BAS Ballonvaarten haar culinaire kunsten tijdens een ballonvaart over de mooiste gebieden van Nederland. Het spektakel is daarbij niet van de (hete) lucht, want Angélique kookt als enige ter wereld met de hete lucht van de ballon zelf en onderscheid zich hiermee van de andere aanbieders van culinaire ballonvaarten waarbij de gerechten alleen worden opgewarmd in de mand. CuliAir Sky Dining, een ‘once in a life time experience’ in ‘s werelds enige luchtballon restaurant.

Culinair genieten, tussen hemel een aarde…
Zoekt u een écht unieke beleving? Wilt u op een originele manier zakenrelaties verrassen, een mijlpaal of jubileum vieren? Een vliegende start voor een nieuw project afvuren? Een nieuw product lanceren? Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte.

Het idee is even eenvoudig als spectaculair. Via een katrol systeem worden o.a. zeebaars, coquilles en parelhoen in speciaal ontwikkelde stalen ovenmanden naar de nok van de ballon getransporteerd. Na het garen, worden de gerechten tijdens het ballonvaren naar beneden getakeld en krijgen ze ter plekke een ‘live cooking’ eindbereiding met knapperige groenten en een heerlijke saus. In de luchtballon zijn temperatuursensoren aangebracht die tijdens het varen zijn af te lezen in de keukenmand. Zo is exact te bepalen of de gerechten iets lager of hoger moet hangen voor een perfect resultaat. De gerechten worden stijlvol gepresenteerd en vanaf gedekte buitenboord tafels kunnen de gasten genieten van smaak en uitzicht.

CULIAIR | LOSSE TICKETS | Sunset Sensation
Een los ticket biedt voor particulieren de mogelijkheid een of meerdere plaatsen te reserveren voor het CuliAir arrangement 'Sunset Sensation'. Een avontuurlijk luchtballon diner met 'live' cooking bij zonsondergang. In de speciale CuliAir Restaurant Luchtballon is plaats voor 14 personen. U beleeft de ballonvaart met nog niet bekende medepassagiers. Losse tickets kunt u reserveren op geplande dagen. Mocht de ballonvaart niet doorgaan, dan krijgt u van ons direct een andere datum voorgesteld. 415,00 Euro per persoon. 
De verzamel locatie is in Laren (gld).

CULIAIR | GROEPEN | ZAKELIJK & PRIVE
Voor een groep vaart de speciale CuliAir luchtballon exclusief voor u en uw (zaken) relaties op een door u gekozen datum. In de speciale CuliAir Restaurant luchtballon is plaats voor 14 personen. BAS Ballonvaart en CuliAir zijn tevens gespecialiseerd om voor grotere gezelschappen en met meerdere luchtballonnen tegelijk CuliAir uit te voeren. Wij verzorgen graag een programma op maat voor een passend aanbod. Met plezier spelen wij in op speciale wensen of bijzonderheden van onze gasten. 

CULIAIR CADEAUBON

Een diner in een luchtballon is een uniek cadeau dat letterlijk in de smaak valt bij vrienden, kennissen, bruidsparen, familie of zakelijke relaties. Na betaling wordt het ticket direct toegestuurd. Het ticket is niet persoonsgebonden. 

ARRANGEMENT
Voor gezelschappen van 14 personen

 
Elk arrangement is inclusief:
  • Volledig culinair ballonvaart arrangement 
  • Aperitief en amuses bij ontvangst in het weiland
  • Luchtballon diner met sublieme wijnen of exclusief champagneontbijt 
  • Champagnedoop met champagnedessert op de landingslocatie
  • Gevarieerde ballonvaart (diverse hoogtes) van gemiddeld anderhalf uur
  • Vervoer terug naar de startlocatie
  • Certificaat BAS Ballonvaart
  • Professionele begeleiding
  • Passagiersverzekering, boekingskosten en vergunningen


CuliAir ballonvaart

Aantal personen
 


Prijs pp 
 Per persoon € 415,-
CuliAir Voorgerecht
Luchtballon Restaurant
Keuken van het CuliAir Luchtballon Restaurant