Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Ommen

Ballonvaren in Ommen met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis.

We verzamelen op de Voormars in Ommen waar u ontvangen wordt door onze crew, hier kunt u ook gaan inchecken met uw ballonticket en krijgt u een polsbandje waar de landingsinstructies op staan en tevens is dit bandje uw instapbewijs voor de luchtballonvaart.
Als we compleet zijn begint de piloot met een veiligheidsbriefing en wordt de luchtballon gereed gemaakt voor vertrek. Het opblazen van de ballon duurt ongeveer een kwartiertje en u mag hierbij uiteraard een handje helpen.
Eenmaal in de lucht kunt u gaan genieten van het prachtige uitzicht over Ommen, uiteraard kunt u ook de omliggende dorpjes als Dalfsen, Hardenberg en Den Ham gaan zien. Welke dorpen we daadwerkelijk tegen gaan komen tijdens de ballonvaart is uiteraard afhankelijk van de windrichting, een luchtballon is niet te sturen en drijft met de wind mee.
Na ongeveer een uur zal de ballonvaarder op zoek gaan naar een landingsplek en eenmaal op de grond pakken we de ballon weer gezamenlijk in. Als alles weer ingepakt is volgt de traditionele champagne doop als afsluiter en ontvangt iedereen een speciaal ballonvaarders certificaat. Wij brengen de gasten die geen eigen vervoer hebben weer terug naar de opstijg locatie in Ommen

Vlakbij het opstijg terrein in Ommen zijn voldoende parkeer mogelijkheden. Uiteraard zijn uw familieleden, vrienden en kennissen ook meer dan welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Ommen, het is voor hen zelfs erg leuk om achter de ballon aan te rijden en zo onderweg fotos of een film te maken van de ballon en eventueel de landing.
 
Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Ommen, staat u gewenste datum er niet tussen? Bel dan gerust even met ons kantoor op 0529-700215 voor de mogelijkheden om een ballonvlucht boven deze regio te maken.
 
Vertrek Locatie:
BAS Ballonvaart Ommen
De Voormars 17731 AA Ommen
Tel: 0529-700215