Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Zwolle

Ballonvaren in Zwolle met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 
We verzamelen in park Wezenlanden in Zwolle, hier wordt u ontvangen door onze crew, bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies en als we compleet zijn zal de piloot beginnen met de briefing.
Na de briefing wordt er gestart met het vullen van de luchtballon, dit duurt ongeveer 10 minuten.
Als de ballon eenmaal goed vol is met koude lucht zal de piloot de branders aansteken en wordt de lucht verwarmd, u zult zien dat de ballon vrij snel rechtop staat. Nu kan het ballonvaart avontuur echt gaan beginnen en eenmaal in de lucht heeft u geweldig uitzicht over Zwolle en omstreken.
Welke dorpjes en steden we gaan zien tijdens de ballonvaart is nog even een verrassing aangezien we met de wind mee gaan en een luchtballon niet te sturen is, de ene keer ballonvaren we bijvoorbeeld richting Kampen en Hasselt terwijl het de volgende keer zomaar Heino of Lemelerveld kan zijn.
Na ongeveer een uur zal de piloot de landing inzetten en pakken we de luchtballon gezamenlijk in, hierna begint de traditionele champagnedoop waarbij u in de adelstand wordt verheven ook ontvangt u een persoonlijk BAS Ballonvaarten certificaat.

Op deze verzamel locatie is voldoende parkeer gelegenheid en uitzwaaiers zijn uiteraard ook welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Zwolle, het is zelfs erg leuk voor de uitzwaaiers om achter de ballon aan te rijden!

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Zwolle, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 038-2022367 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Zwolle is een prachtige locatie om te ballonvaren!


Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Zwolle
Wethouder Alferinkweg 8011 JV Zwolle
Tel: 038-2022367