Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Utrecht

BAS Ballonvaarten beschikt als een van de weinige ballonvaart bedrijven over een opstijg vergunning in Utrecht waardoor wij in staat zijn om daadwerkelijk uit Utrecht te kunnen vertrekken in tegenstelling tot sommige van onze collega's.

Ballonvaren in Utrecht met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen in het Transwijkpark in Utrecht waar u kunt gaan inchecken bij onze crewleden.
Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies, dit is tevens uw instapbewijs voor de luchtballonvaart.
Als we compleet zijn zal de piloot beginnen met een uitgebreide briefing over hoe de ballonvaart in zijn werk gaat, na de briefing gaan we beginnen met het gereed maken van de luchtballon dit duurt ongeveer een kwartiertje en u mag hierbij uiteraard ook een handje helpen.
Als de ballon eenmaal rechtop staat kunt u instappen in de mand via de speciale instapgaten aan de zijkant van de mand.
Eenmaal opgestegen kan het ballonvaart avontuur echt gaan beginnen, u heeft al snel uitzicht over de stad Utrecht en ook Maarssen, Vleuten, Zeist en Woerden kunt u waarschijnlijk gaan bewonderen vanuit de luchtballon.
Welke dorpen en steden we daadwerkelijk gaan zien is uiteraard afhankelijk van de windrichting, een ballon gaat namelijk met de wind mee en is niet te sturen, waar we zullen landen is dan ook nog een grote verrassing.
Na ongeveer een uur gevaren te hebben zal de ballonvaarder opzoek gaan naar een geschikt landingsveld en eenmaal geland zullen we de ballon weer gezamenlijk inpakken.
Als de luchtballon weer ingepakt is zullen we beginnen met de traditionele champagne doop en krijgt iedereen een officieel BAS Ballonvaarten vluchtcertificaat.
Uiteraard brengen wij de gasten zonder eigen vervoer weer terug naar het Transwijkpark in Utrecht

Bij het opstijgveld in Utrecht is voldoende parkeer mogelijkheden en uitzwaaiers zijn dan ook van harte welkom om re komen kijken als u een ballonvaart gaat maken vanaf Utrecht.
Het is zelfs heel leuk voor de uitzwaaiers om achter de ballon aan te rijden om zelf ook een klein beetje deel uit te maken van de ballonvaart.

Bekijk in onze Agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Utrecht, staat u gewenste datum er niet tussen? Bel dan met ons kantoor op 030-2271428 voor de mogelijkheden om een ballonvlucht te maken op uw gewenste dag.

Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Utrecht
Koeriersterlaan 3526 ZC Utrecht
Tel: 030-2271428