Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Tilburg

Ballonvaren in Tilburg met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen bij het Leipark in Tilburg hier wordt u ontvangen door onze crew waar u ook kunt inchecken.
Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies.
Als we compleet zijn geeft de piloot u een uitgebreide veiligheidsbriefing en wordt u gevraagd om een handje te helpen bij het opblazen van de luchtballon.
Als de ballon voldoende gevuld is met koude lucht, welke met een grote ventilator er in geblazen wordt, dan zal de piloot de lucht verwarmen met de branders, de ballon komt nu redelijk snel omhoog en kunt u gaan instappen in de mand.
Nu kan het schitterende ballonvaart avontuur echt gaan beginnen, eenmaal in de lucht heeft u prachtig uitzicht over Tilburg en omliggende dorpen en steden zoals Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.
Welke richting we op gaan en welke steden we gaan zien tijdens de ballonvaart is afhankelijk van de windrichting, een ballon gaat namelijk met de wind mee en is niet te sturen.
Na ongeveer een uur zal de piloot de landing in gaan zetten, na de landing volgt er nog het traditionele champagne doop ritueel en krijgt u een certificaat als aandenken van uw ballonvaart uit Tilburg.

Wij ballonvaren vanaf het Leipark in tilburg, hier zijn voldoende parkeer gelegenheden. Neem gerust ook uw familieleden, vrienden en kennissen mee als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Tilburg! Het is zelfs erg leuk om achter de ballon aan te rijden.

BALLONVAREN VANAF TILBURG IS BIJ ONS ALLEEN MOGELIJK MET EEN PRIVE BALLONVAART.
Bel met ons kantoor op 0573-401826 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Tilburg
Professor van Buchemlaan 5022 KE Tilburg
Tel: 0573-401826