Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Nijmegen

Ballonvaren in Nijmegen met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. We verzamelen in het Goffertpark in Nijmegen, hier wordt u ontvangen door onze crew waar u zich ook kunt inchecken met uw ballonvaart ticket.

Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies, dit polsbandje in tevens uw instapbewijs.
Als iedereen aanwezig is dan geeft de piloot een uitgebreide veiligheidsbriefing en wordt u gevraagd om een handje te helpen bij het opbouwen van de luchtballon.
Als de ballon voldoende is gevuld met koude lucht, welke er ingeblazen wordt met grote ventilatoren, dan zal de piloot de lucht verwarmen met de branders, de ballon komt nu redelijk vlot omhoog en u kunt op teken van de piloot instappen in de mand, dit gebeurd via de instapgaten aan de zijkanten van de mand.
Nu kan het geweldige ballonvaart avontuur boven Nijmegen echt gaan beginnen, eenmaal in de lucht heeft u prachtig uitzicht over o.a. Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Groesbeek.
Welke richting we op gaan en welke steden we zien tijdens de ballonvaart is afhankelijk van de windrichting en zichtwaardes tijdens de ballonvaart, een ballon gaat namelijk met de wind mee en is niet te sturen.
Na ongeveer een uur ballonvaren zal de piloot de landing in gaan zetten, na de landing pakken we de ballon gezamenlijk in, volgt de traditionele champagne doop en krijgt u een BAS Ballonvaarten certificaat als aandenken van uw ballonvaart uit Nijmegen.

Wij ballonvaren vanaf het Goffertpark in Nijmegen, hier zijn voldoende parkeer mogelijkheden. Neem gerust ook familie, vrienden en kennissen mee als een ballontocht gaat maken vanaf Nijmegen! Het is zelfs erg leuk om achter de ballon aan te rijden. 

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Nijmegen, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 024-2022263 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Nijmegen
Slotermaker de Bruineweg 6532 AA Nijmegen
Tel: 024-2022263