Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Nieuwegein

Ballonvaren in Nieuwegein met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen op de parkeerplaats bij Jacks Grillhouse in Nieuwegein waar u ontvangen wordt door onze crew, na het inchecken zullen we de luchtballon gereed maken en krijgt u een uitgebreide briefing van de piloot.
Na de briefing beginnen we met het opblazen van de ballon en kan het avontuur echt gaan beginnen. 
Eenmaal in de lucht kunt u gaan genieten van het schitterende uitzicht over Nieuwegein en de omliggende plaatsen zoals IJsselstein, Vianen en Lopik. Welke dorpjes u tegen gaat komen tijdens de ballonvaart is uiteraard afhankelijk van de wind, een luchtballon is namelijk niet te sturen en gaat met de wind mee.
Na ongeveer een uur zal de piloot een landingsplek gaan zoeken, eenmaal aan de grond pakken we de ballon gezamenlijk in en hebben we als afsluiter een traditionele champagnedoop en ontvangt iedereen het officiële BAS Ballonvaarten certificaat als aandenken.
Uiteraard brengen wij de passagiers zonder eigen vervoer weer terug naar Nieuwegein. 

Vlakbij Park Oudegein in Nieuwegein zijn er voldoende parkeergelegenheden. Uiteraard zijn uw familieleden, vrienden en kennissen ook van harte welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Nieuwegein, het is voor de uitzwaaiers ook erg leuk om achter de volgauto aan te rijden en de ballon te volgen.

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Nieuwegein, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 030-2271428 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Nieuwegein
Parkhout 1 3432 NE Nieuwegein
Tel: 030-2271428