Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Joure

Ballonvaren in Joure met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen op de parkeerplaats bij de MC Donalds in Joure waar u ontvangen wordt door onze crew en piloot, u kunt inchecken bij de crew en als we compleet zijn rijden we naar het opstijgveld op het industrieterrein waar we beginnen we met de veiligheidsinstructies, deze worden u door de piloot gegeven.
Na de passagiers briefing beginnen we met het vullen van de luchtballon waarbij u uiteraard ook mag helpen. 
Het geweldige avontuur kan nu echt gaan beginnen u zult versteld staan van het prachtige uitzicht van de omgeving, enkele plaatsen die u kunt gaan zien zijn Heerenveen, Drachten, Sneek en Wolvega. Uiteraard is het afhankelijk van de wind waar we overheen zullen varen aangezien een ballon niet kan sturen en we met de wind mee gaan.
Na ongeveer een uur wordt de landing ingezet, na de landing pakken we de ballon gezamenlijk in en volgt de traditionele champagnedoop.
Neem gerust ook uw familieleden, vrienden en kennissen mee als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Joure, voor hen is het zelfs erg leuk om achter de ballon aan te rijden.
Er is voldoende parkeer gelegenheid bij de verzamelloactie in Joure

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Joure, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 0513-201069 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Joure
De Ekers 8501 SP Joure
Tel: 0513-201069