Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Houten

Ballonvaren in Houten met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen op het Oosteromsdijkje in Houten voor de ballonvaart, hier wordt u ontvangen door onze balloncrew waar u zich kunt inchecken, bij het inchecken ontvangt u een polsbandje wat tevens uw instapbewijs is.
Als we compleet zijn zal de piloot beginnen met de veiligheidsbriefing en zal de luchtballon gereed gemaakt worden, uiteraard mag u een handje helpen.
Als de ballon aangekoppeld ligt wordt de ventilator gestart, u zult zien dat de luchtballon al vrij snel gevuld is met koude lucht waarna de piloot de branders aan zal doen om de koude lucht te gaan verwarmen.
De ballon komt nu langzaam omhoog en als de mand rechtop staat kunt u instappen via de zijkanten van de mand, hier zitten de instapgaten.
Eenmaal aan boord kan het ballonvaart avontuur gaan beginnen boven Houten en omstreken. Welke plaatsen we gaan zien tijdens de ballonvlucht is afhankelijk van windrichting, een ballon gaat met de wind mee en is niet te sturen. 
Na ongeveer een uur zal de ballonvaarder op zoek gaan naar een geschikt landingsveld, eenmaal geland pakken we de ballon gezamenlijk weer in en volgt de traditionele champagne doop en ontvangt u een officieel BAS Ballonvaarten certificaat.
Uiteraard brengen wij iedereen zonder eigen vervoer weer terug naar de opstijg locatie in Houten.

Neem gerust vrienden, familie of kennissen mee als u een ballonvaart boven Houten gaat maken, het is voor de uitzwaaiers ook erg leuk om achter de volgploeg van de ballon aan te rijden, zo maken ook zij een klein beetje deel uit van het avontuur.
Ook kunnen zij leuke fotos maken vanaf de grond.

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Houten, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 030-2271428 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Houten
Oosteromsdijkje 3994 MB Houten
Tel: 030-2271428