Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Eindhoven

Ballonvaren in Eindhoven met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen bij de Karpendonkse Plas aan de Insulindelaan in Eindhoven waar u kunt gaan inchecken bij onze crewleden.
Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies, dit is tevens uw instapbewijs voor de luchtballonvaart.
Als we compleet zijn zal de piloot beginnen met een uitgebreide briefing over hoe de ballonvaart in zijn werk gaat, na de briefing gaan we beginnen met het gereed maken van de luchtballon dit duurt ongeveer een kwartiertje en u mag hierbij uiteraard ook een handje helpen.
Als de ballon eenmaal rechtop staat kunt u instappen in de mand via de speciale instapgaten aan de zijkant van de mand.
Eenmaal opgestegen kan het luchtavontuur echt gaan beginnen, u heeft al snel uitzicht over de stad Eindhoven en de Karpendonkse Plas ook omliggende dorpen en steden zoals Nuenen, Geldrop, Mierlo en Helmond kunt u gaan bewonderen vanuit de luchtballon.
Welke dorpen en steden we daadwerkelijk gaan zien is uiteraard afhankelijk van de windrichting, een ballon gaat namelijk met de wind mee en is niet te sturen, waar we zullen landen is dan ook nog een grote verrassing.
Na ongeveer een uur gevaren te hebben zal de ballonvaarder opzoek gaan naar een geschikt landingsveld en eenmaal geland zullen we de ballon weer gezamenlijk inpakken.
Als de luchtballon weer ingepakt is zullen we beginnen met de traditionele champagne doop en krijgt iedereen een officieel BAS Ballonvaarten vluchtcertificaat.
Uiteraard brengen wij de gasten zonder eigen vervoer weer terug naar de Karpendonkse Plas in Eindhoven.

Bij het opstijgveld in Eindhoven is voldoende parkeer mogelijkheden en uitzwaaiers zijn dan ook van harte welkom om re komen kijken als u een ballonvaart gaat maken vanaf Eindhoven.
Het is zelfs heel leuk voor de uitzwaaiers om achter de ballon aan te rijden om zelf ook een klein beetje deel uit te maken van de ballonvaart.

Bekijk in onze Agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Eindhoven, staat u gewenste datum er niet tussen? Bel dan met ons kantoor op 040-4002873 voor de mogelijkheden om een ballonvlucht te maken op uw gewenste dag.


Vertrek locatie:
BAS Ballonvaart Eindhoven
Insulindelaan 1 5631 AB Eindhoven
Tel: 040-4002873