Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Deventer

Ballonvaren in Deventer met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen bij het Kuip terrein aan de Bloemendalsweg waar u ontvangen wordt door onze balloncrew en kunt gaan inchecken, u ontvangt een polsbandje met de landingsinstructies, dit is tevens een instapbewijs. Na het inchecken zullen we de luchtballon gereed maken en krijgt u een uitgebreide veiligheidsbriefing van de piloot.
Na de briefing beginnen we met het opblazen van de luchtballon, dit gebeurd door middel van een grote ventilator, en kan het avontuur echt gaan beginnen. 
Eenmaal in de lucht kunt u gaan genieten van het schitterende uitzicht over Deventer Colmschate en de omliggende dorpjes zoals Lettele, Bathmen, Epse en Schalkhaar. Welke dorpjes u tegen gaat komen tijdens de ballonvaart is uiteraard afhankelijk van de wind, een luchtballon is namelijk niet te sturen en gaat met de wind mee.
Na ongeveer een uur zal de piloot een landingsplek gaan zoeken, eenmaal aan de grond pakken we de ballon gezamenlijk in en hebben we als afsluiter een traditionele champagnedoop en krijgt u een persoonlijk BAS Ballonvaarten certificaat als aandenken.

Naast het Kuip terrein zijn er voldoende parkeergelegenheden. Uiteraard zijn uw familieleden, vrienden en kennissen ook van harte welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Deventer, het is voor de uitzwaaiers ook erg leuk om achter de volgauto aan te rijden en de ballon te volgen.

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Deventer, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 0570-244012 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Verzamel locatie:
BAS Ballonvaart Deventer
Bloemendalsweg 7421 AL Deventer
Tel: 0570-244012