Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Den Bosch

Ballonvaren in Den Bosch met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. We verzamelen op het grasveld bij de Pettelaar aan de Pettelaarse Schans naast restaurant Croy de Pettelaar, dit is het stervormige veld.

Hier kunt u inchecken bij onze crew, bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies, dit is tevens uw instapbewijs.
Als iedereen aanwezig is zal de piloot een veiligheidsbriefing geven. 
Na de briefing wordt er gestart met het vullen van de luchtballon met koude lucht door middel van een grote ventilator, dit duurt ongeveer 10 minuten, u mag uiteraard de piloot en crewleden helpen.
Als de luchtballon voldoende gevuld is met koude lucht zal de piloot de lucht verwarmen met de branders en u zult zien dat de ballon in een mum van tijd recht op staat.
U kunt op teken van de piloot in de mand stappen via de instapgaten aan de zijkant van de ballon. Nu kan de luchtreis echt gaan beginnen en eenmaal in de lucht heeft u heerlijk uitzicht over Den Bosch, ook kunt u nu het bijzondere opstijg veld zien in de vorm van een ster (een oud vestingeiland waar ooit een fort stond en tijdens de 80jarige oorlog flink is gevochten)
Welke dorpen en steden we gaan zien is afhankelijk van het weer, aangezien een ballon met de wind mee gaat en niet te sturen is.
Na ongeveer een uur ballonvaren zal de piloot de landing inzetten en pakken we de ballon gezamenlijk weer in, hierna begint de traditionele champagnedoop waarbij u in de adelstand wordt verheven.
 
We verzamelen bij de pettelaar waar voldoende parkeer mogelijkheden zijn, neem gerust u familie, vrienden of kennissen mee als u gaat ballonvaren vanaf Den Bosch, het is zelfs erg leuk voor de uitzwaaiers om achter de ballon aan te rijden.
 
Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Den Bosch, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 073-2032278 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Vertrek Locatie:
BAS Ballonvaart Den Bosch
De Pettelaarse Schans 15216 CG Den Bosch
Tel: 073-2032278