Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Breda

Ballonvaren in Breda met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. We verzamelen aan de Lange Bunder in Bavel, hier wordt u ontvangen door onze crew waar u zich ook kunt inchecken met uw ballonvaart ticket.

Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies, dit polsbandje in tevens uw instapbewijs.
Als iedereen aanwezig is dan geeft de piloot een uitgebreide veiligheidsbriefing en wordt u gevraagd om een handje te helpen bij het opbouwen van de luchtballon.
Als de ballon voldoende is gevuld met koude lucht, welke er ingeblazen wordt met grote ventilatoren, dan zal de piloot de lucht verwarmen met de branders, de ballon komt nu redelijk vlot omhoog en u kunt op teken van de piloot instappen in de mand, dit gebeurd via de instapgaten aan de zijkanten van de mand.
Nu kan het geweldige avontuur echt gaan beginnen, eenmaal in de lucht heeft u prachtig uitzicht over Breda, Bavel en Ulvenhout en omliggende dorpen en steden zoals Oosterhout, Tilburg en Roosendaal.
Welke richting we op gaan en welke steden we zien tijdens de ballonvaart is afhankelijk van de windrichting en zichtwaardes tijdens de ballonvaart, een ballon gaat namelijk met de wind mee en is niet te sturen.
Na ongeveer een uur ballonvaren zal de piloot de landing in gaan zetten, na de landing pakken we de ballon gezamenlijk in, volgt de traditionele champagne doop en krijgt u een certificaat als aandenken van uw ballonvaart uit Breda.
 
Wij ballonvaren vanaf de Lange Bunder in Bavel (Breda) hier zijn voldoende parkeer mogelijkheden. Neem gerust ook familie, vrienden en kennissen mee als een ballontocht gaat maken vanaf Breda! Het is zelfs erg leuk om achter de ballon aan te rijden. 
 
Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Breda, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 076-7002387 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Vertrek locatie:
BAS Ballonvaart Breda
Lange Bunder4854 MA Breda
Tel: 076-7002387