Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Arnhem

Ballonvaren in Arnhem met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen op het industrieterrein IJsseloord 2 waar u ontvangen wordt door onze crew en piloot, u kunt inchecken bij de crew en als we compleet zijn beginnen we met de veiligheidsinstructies, deze worden u door de piloot gegeven.
Na de passagiers briefing beginnen we met het vullen van de luchtballon waarbij u uiteraard ook mag helpen. 
Het geweldige avontuur kan nu echt gaan beginnen u zult versteld staan van het prachtige uitzicht van de omgeving, enkele dorpjes die u kunt gaan zien zijn Westervoort, Duiven, Velp, Zevenaar en Elst. Uiteraard is het afhankelijk van de wind waar we overheen zullen varen aangezien een ballon niet kan sturen en we met de wind mee gaan.
Na ongeveer een uur wordt de landing ingezet, na de landing pakken we de ballon gezamenlijk in en volgt de traditionele champagnedoop.
Neem gerust ook uw familieleden, vrienden en kennissen mee als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Arnhem, voor hen is het zelfs erg leuk om achter de ballon aan te rijden.
Er is voldoende parkeer gelegenheid op industrieterrein IJsseloord 2 in Arnhem

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Arnhem, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 026-2022641 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Vertrek Locatie:
BAS Ballonvaart Arnhem
Delta 131 6825 MP Arnhem
Tel: 026-2022641