Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Apeldoorn

Ballonvaren in Apeldoorn met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen in het Mheenpark in Apeldoorn waar u ontvangen wordt door onze crew, na het inchecken zullen we de luchtballon gereed maken en krijgt u een uitgebreide briefing van de piloot.
Na de briefing beginnen we met het opblazen van de ballon en kan het avontuur echt gaan beginnen. 
Eenmaal in de lucht kunt u gaan genieten van het schitterende uitzicht over Apeldoorn en de omliggende dorpjes zoals Beekbergen, Hoenderloo, Loenen, Twello, Bussloo en Wilp. Welke dorpjes u tegen gaat komen tijdens de ballonvaart is uiteraard afhankelijk van de wind, een luchtballon is namelijk niet te sturen en gaat met de wind mee.
Na ongeveer een uur zal de piloot een landingsplek gaan zoeken, eenmaal aan de grond pakken we de ballon gezamenlijk in en hebben we als afsluiter een traditionele champagnedoop en ontvangt u een BAS Ballonvaarten certificaat.
Wij brengen de passagiers die geen eigen vervoer hebben weer terug naar Apeldoorn.
 
Vlakbij het Mheenpark zijn er voldoende parkeergelegenheden. (Bij de Jumbo tegenover het park) Uiteraard zijn uw familieleden, vrienden en kennissen ook van harte welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Apeldoorn, het is voor de uitzwaaiers ook erg leuk om achter de volgauto aan te rijden en de ballon te volgen.

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Apeldoorn, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 055-2032164 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Vertrek locatie:
BAS Ballonvaart Apeldoorn
Fortweg 17322 AA Apeldoorn
Tel: 055-2032164