Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Amersfoort

Ballonvaren in Amersfoort met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen op het grasveld aan de Hamseweg in Hoogland hier wordt u ontvangen door onze crew, bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies en als we compleet zijn zal de piloot beginnen met de briefing.
Na de briefing wordt er gestart met het vullen van de luchtballon, dit duurt ongeveer 10 minuten.
Als de ballon eenmaal goed vol is met koude lucht zal de piloot de branders aansteken en wordt de lucht verwarmd, u zult zien dat de ballon vrij snel rechtop staat. Nu kan de luchtreis echt gaan beginnen en eenmaal in de lucht heeft u geweldig uitzicht over Amersfoort.
Welke dorpjes en steden we gaan zien tijdens de ballonvaart is nog even een verrassing aangezien we met de wind mee gaan en een luchtballon niet te sturen is.
Na ongeveer een uur zal de piloot de landing inzetten en pakken we de luchtballon gezamenlijk in, hierna begint de traditionele champagnedoop waarbij u in de adelstand wordt verheven.

Op deze verzamel locatie is voldoende parkeer gelegenheid en uitzwaaiers zijn uiteraard ook welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Amersfoort, het is zelfs erg leuk voor de uitzwaaiers om achter de ballon aan te rijden!

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Amersfoort, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 033-2022297 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Vertrek locatie:
BAS Ballonvaart Amersfoort
Hamseweg 1 3828 AA Amersfoort
Tel: 033-2022297