Coronavirus en ballonvaren,
lees hier meer.

Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Valentijnsactie 2020

Gratis luxe cadeaubox bij bestelling van uw ballonvaart ticket(s)


Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je valentijn? Bestel dan een ballonvaart ticket en ontvang een gratis luxe Cadeaubox (t.w.v. € 17,50) bij je bestelling. Bestellen kan eenvoudig op https://www.basballonvaart.nl/losse-tickets Tickets zijn uiteraard te gebruiken in het gehele nieuwe seizoen.

LET OP: Actie is alleen geldig als er gekozen wordt voor een bestelling per post. Actie geldig t/m 14-02-2020.

Wij hebben opstijg locaties in heel Nederland, ook bij u in de buurt! Ballonvaren bij BAS Ballonvaarten met uw Valentijn is een ware belevenis, het avontuur begint al bij het inchecken bij de ballon crew, hier krijgt u een polsbandje met de landingsinstructies, wel zo veilig! Als u ingecheckt bent krijgt u een een uitgebreide briefing van de piloot en uiteraard mag u van alles vragen. Na de briefing beginnen we met het opblazen van de luchtballon, u mag hierbij een handje helpen als u wilt, dit duurt ongeveer een kwartiertje, dan staat de ballon rechtop en kunt u in de mand stappen, al snel zult u boven alles en iedereen uitstijgen en kunt u gaan genieten van schitterende uitzicht samen met uw Valentijn. Als we een uurtje ballongevaren hebben zal de piloot op zoek gaan naar een landing plaats, dit is over het algemeen in een weiland. Waar we precies landen is nog niet bekend, een ballon gaat tenslotte met de wind mee en is niet te sturen wat het avontuur alleen maar groter maakt. Na de landing pakken we de ballon gezamenlijk weer in en wordt iedereen in de adelstand verheven volgens een oud ritueel, daar hoort uiteraard een glaasje bubbels bij! Van het hele avontuur krijgt u ook nog een aandenken in de vorm van een ballonvaart certificaat. Uiteraard brengen wij u weer terug naar de opstijg locatie.
U kunt losse tickets boeken waar u later een afspraak mee kunt maken maar u kunt ook in onze actuele ballonvaart Agenda kijken om alvast een datum en locatie vast te leggen.