SINTERKLAAS ACTIE
Gratis Cadeaubox
Lees hier meer!

Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren Alphen ad Rijn

Ballonvaren in Alphen aan den Rijn met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

We verzamelen bij de Zegerplas aan de Bijlen (naast Zegerplaza) hier wordt u ontvangen door onze crew waar u ook kunt inchecken.
Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies.
Als we compleet zijn geeft de piloot u een uitgebreide veiligheidsbriefing en wordt u gevraagd om een handje te helpen bij het opblazen van de luchtballon.
Als de ballon voldoende gevuld is met koude lucht, welke met een grote ventilator er in geblazen wordt, dan zal de piloot de lucht verwarmen met de branders, de ballon komt nu redelijk snel omhoog en kunt u gaan instappen in de mand.
Nu kan het schitterende avontuur echt gaan beginnen, eenmaal in de lucht heeft u prachtig uitzicht over Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen en steden zoals Boskoop, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Waddinxveen en Gouda.
Welke richting we op gaan en welke steden we gaan zien tijdens de ballonvaart is afhankelijk van de windrichting, een ballon gaat namelijk met de wind mee en is niet te sturen.
Na ongeveer een uur zal de piloot de landing in gaan zetten, na de landing volgt er nog het traditionele champagne doop ritueel en krijgt u een certificaat als aandenken van uw ballonvaart uit Alphen aan den Rijn.
 
Wij ballonvaren vanaf de Zegerplas in Alphen aan den Rijn, hier zijn voldoende parkeer gelegenheden. Neem gerust ook uw familieleden, vrienden en kennissen mee als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Alphen aan den Rijn! Het is zelfs erg leuk om achter de ballon aan te rijden.
 
Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Alphen aan de Rijn, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 0172-263004 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Vertrek Locatie:
BAS Ballonvaart Alphen aan den Rijn
De Bijlen2406 AA Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-263004