Coronavirus en ballonvaren,
lees hier meer.

Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaart Middelburg

Ballonvaren in Middelburg met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 
We verzamelen o.a. bij T Klok Uus in 's Heer Arendskerke of op een van de vele andere startlocaties in Zeeland, waar u, met uw ballonvaart ticket,  kunt inchecken bij 1 van onze crewleden. U ontvangt hier een polsbandje met de landingsinstructies en tevens is dit bandje uw instapbewijs voor de ballonvlucht.

Als we compleet zijn zal de piloot beginnen met een veiligheidsbriefing, na de briefing zullen we gaan beginnen met het opbouwen van de luchtballon, uiteraard mag u hierbij een handje helpen.
Na ongeveer 20 minuten is de ballon gereed om te gaan vullen met koude lucht, dit gebeurd met een grote 13HP ventilator. De luchtballon zal in ongeveer 15 minuten voldoende gevuld zijn met koude lucht waarna de piloot de branders zal aansteken om de lucht in de ballon te verwarmen, u zult zien dat de ballon nu vrij snel omhoog komt.
Als de mand volledig rechtop staat kunt u instappen via de instapgaten aan de zijkant van de mand.
Nu kan uw ballonvaart avontuur boven Middelburg en omstreken echt gaan beginnen.
Al vrij snel zult u de omliggende plaatsen als Vlissingen, Arnemuiden, Grijpskerke en Koudekerke zien liggen.
Welke dorpen en steden we daadwerkelijk gaan zien is uiteraard afhankelijk van de windrichting, een luchtballon gaat met de wind mee en is niet te sturen, waar we dan ook gaan landen is ook nog een grote verrassing.
Na ongeveer een uur zal de piloot opzoek gaan naar een landingsplaats dit is meestal in een weiland, na de landing pakken we de ballon gezamenlijk in en zullen we overgaan tot de traditionele champagne doop waarbij ook een officieel BAS Ballonvaarten certificaat bij hoort. 
Uiteraard brengen wij de gasten die geen eigen vervoer hebben weer terug naar de opstijg locatie in de buurt van Middelburg.

Bekijk in onze Agenda alle geplande ballonvaarten in Middelburg, staat u gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 0113-405085 voor de mogelijkheden om een ballonvaart te maken in deze schitterende regio.

Wilt u ergens anders in Zeeland ballonvaren? Dat kan als u zelf een groepje van minimaal 4 personen heeft. Dan komen wij graag naar u toe! Meer informatie over een ballonvaart in Zeeland bel 0113-405085 

Losse passagiers
U kunt ook losse tickets boeken voor Zeeland, wij vertrekken in de buurt van Middelburg, we hebben verschillende data ingepland voor Zeeland, bel gerust onze planning op 0113-405085. Houd er rekening mee dat de ballonvaarten in Zeeland vaker af worden gezegd dan normaal, dit ivm de windrichting. 

De prijs voor een ballonvaart uit Zeeland is € 175,- pp
(De locatie Zeeland is uitgesloten van eventuele acties)
 
BAS Ballonvaart Middelburg
Tel: 0113-405085