Ballonvaart
Laren ochtend
0573 - 401 826

Ochtend ballonvaart uit Laren

Een ballonvaart 's morgens vroeg maken bij zonsopkomst? Ook dat kan bij BAS Ballonvaarten! U verzamelt soms al in het donker (afhankelijk van het weer) om net als de zon opkomt het luchtruim te kiezen. Tijdens een ochtend ballonvaart kunt u genieten van de rust van de ochtend, u ziet Nederland langzaam ontwaken, het vee komt naar buiten en de vogels beginnen te fluiten. U vaart over weilanden waar het dauw nog niet door de zon is opgedroogd en straten met een enkeling die naar de bakker gaat. Geniet van de natuur in volle pracht. Ballonvaren is net iets specialer tijdens een ochtend ballonvaart. Vooral voor wie van de natuur houdt. 

Wij moeten hierbij wel vermelden dat we onze ochtend vaarten alleen op zaterdag en zondag maken en uitsluitend vanuit Laren (gemeente Lochem). Voor het verzamelen in het donker en het luchtruim kiezen voordat de zon opkomt kunnen wij geen garantie geven, dit is geheel afhankelijk van het weer op de desbetreffende ochtend. 

Voor groepen kunnen we eventueel ook vanaf een andere locatie vertrekken elders in Nederland, dit is echter wel in overleg aangezien we vergunning technisch niet overal mogen opstijgen met een luchtballon.  

Vertrek locatie:
Ochtend Ballonvaart Laren
Bouwhuisweg 11 7245 VL Laren
Tel: 0573-401826

geplande vaarten
Locatie
Datum
Vrij
Prijs
Staat de door u gewenste datum er niet tussen? Klik dan hier voor meer opties.