Coronavirus en ballonvaren,
lees hier meer.

Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren in Hoogeveen

Ballonvaren in Hoogeveen met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 
We verzamelen op Vliegveld Hoogeveen, hier wordt u ontvangen door onze crew, bij het inchecken ontvangt u een polsbandje met de landingsinstructies en als we compleet zijn zal de piloot beginnen met de briefing.
Na de briefing wordt er gestart met het vullen van de luchtballon, dit duurt ongeveer 10 minuten.
Als de ballon eenmaal goed vol is met koude lucht zal de piloot de branders aansteken en wordt de lucht verwarmd, u zult zien dat de ballon vrij snel rechtop staat. Nu kan de luchtreis echt gaan beginnen en eenmaal in de lucht heeft u geweldig uitzicht over Hoogeveen en omstreken.
Welke dorpjes en steden we gaan zien tijdens de ballonvaart is nog even een verrassing aangezien we met de wind mee gaan en een luchtballon niet te sturen is, de ene keer ballonvaren we bijvoorbeeld richting Meppel en dat kan de volgende keer zomaar Assen of Coevorden zijn.
Na ongeveer een uur zal de piloot de landing inzetten en pakken we de luchtballon gezamenlijk in, hierna begint de traditionele champagnedoop waarbij u in de adelstand wordt verheven ook ontvangt u een persoonlijk BAS Ballonvaarten certificaat.

Op deze verzamel locatie is voldoende parkeer gelegenheid en uitzwaaiers zijn uiteraard ook welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Hoogeveen, het is zelfs erg leuk voor de uitzwaaiers om achter de ballon aan te rijden!

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Hoogeveen, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 0528-522135 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Hoogeveen is een prachtige locatie om te ballonvaren, zeker als u van een landelijke omgeving houdt.

Vertrek locatie:
BAS Ballonvaart Hoogeveen
Plesmanstraat 2 7903 BE Hoogeveen
Tel: 0528-522135