Coronavirus en ballonvaren,
lees hier meer.

Succesvol toegevoegd aan de winkelwagen

Ballonvaren in Lochem

Ballonvaren in Lochem met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. 

De exacte locatie voor de ballonvaart uit Lochem hoort u op de dag zelf, hier wordt u ontvangen door onze balloncrew en kunt gaan inchecken, u ontvangt een polsbandje met de landingsinstructies, dit is tevens een instapbewijs. Na het inchecken zullen we de luchtballon gereed maken en krijgt u een uitgebreide veiligheidsbriefing van de piloot.
Na de briefing beginnen we met het opblazen van de luchtballon, dit gebeurd door middel van een grote ventilator, en kan het avontuur echt gaan beginnen. 
Eenmaal in de lucht kunt u gaan genieten van het schitterende uitzicht over Lochem en de omstreken. Welke dorpjes u tegen gaat komen tijdens de ballonvaart is uiteraard afhankelijk van de wind, een luchtballon is namelijk niet te sturen en gaat met de wind mee.
Na ongeveer een uur zal de piloot een landingsplek gaan zoeken, eenmaal aan de grond pakken we de ballon gezamenlijk in en hebben we als afsluiter een traditionele champagnedoop en krijgt u een persoonlijk BAS Ballonvaarten certificaat als aandenken.

Uiteraard zijn uw familieleden, vrienden en kennissen ook van harte welkom als u een ballonvlucht gaat maken vanaf Lochem, het is voor de uitzwaaiers ook erg leuk om achter de volgauto aan te rijden en de ballon te volgen.

Bekijk in onze agenda alle geplande ballonvaarten in de regio van Lochem, staat uw gewenste datum er niet bij? Bel dan met ons kantoor op 0573-401826 voor de mogelijkheden om een ballonvaart boven deze regio te maken.

Contact gegevens:
BAS Ballonvaart Lochem
Tel: 0573-401826