Ballonvaart
0573 - 401 826


Vacature BAS Ballonvaarten.


Sales en Marketing Medewerker

(fulltime 36 - 40 uur)


Ben jij net afgestudeerd? Al enige ervaring opgedaan en op zoek naar de volgende stap in je carričre?

Ben je per direct op zoek naar een leuke en uitdagende baan?
Dan zoeken wij jou!

 

De baan
Heb jij affiniteit met ballonvaren of vrijetijdsmanagement? Kijk jij ook vol verwondering naar boven als je een ballon voorbij ziet varen en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zoeken een nieuwe sales & marketing collega die ons team komt versterken. Als sales & marketing medewerker heb je een ontzettend veelzijdige functie. Je houdt je bezig met sales, oftewel je verkoopt telefonisch ballonvaarten. Verder beantwoord je vragen die binnenkomen via mail, telefoon of contactaanvragen via de website. De nadruk bij deze functie ligt op verkoop maar enige ervaring met marketing is zeker een voordeel.

 

Wat zoeken wij?
Persoonlijk profiel:

·       Afgeronde HBO Opleiding (Commerciële Economie of Marketing gerelateerde opleiding)

·       Starter op de arbeidsmarkt of op zoek naar een volgende stap

·       Spreekt en schrijft goed Nederlands

·       In bezit van rijbewijs B

·       Gestructureerd

·       Gedreven teamspeler

·       Stressbestendig

·       Proactief

·       Klantgericht

·       Professionele communicatievaardigheden

·       Representatief

·       Woonachtig in omgeving Laren (Gelderland) +/- 40 KM

·       Bereid om in het weekend te werken

Mooi meegenomen:

·       Je haalt koffie voor je collega’s

·       Je hebt humor

·       Enthousiast en affiniteit met ballonvaren


 

Een werkdag
Op maandag maak je een praatje met je collega’s over het weekend. Al snel belt de eerste klant en sta je deze telefonisch te woord. De klant heeft wat vragen betreffende de opstapplaatsen van de ballonvaarten. Hij vraagt zich af of er een mogelijkheid is om ergens anders op te stappen. Positief en enthousiast leg je uit dat er gewerkt wordt met vaste opstapplaatsen maar dat het in overleg mogelijk is om te vertrekken vanaf een eigen locatie. Na een goed gesprek met de klant heb je een ballonvaart voor 8 personen verkocht, top! Hierna loop je met je collega door de planning van die week. Jullie bespreken kort het weer voor die week, mocht het zo zijn dat een ballonvaart niet door kan gaan dan zullen jullie hierover de klanten gaan informeren. De middag ben je bezig met het opzetten van een nieuwe Facebook actie, er komen wat leuke evenementen aan en op eigen initiatief besluit je om die ook via social media aandacht te geven.

 

Waarom aan de slag bij BAS Ballonvaarten?

BAS Ballonvaarten groeit nog altijd door. De functie waar wij nu een nieuwe collega voor zoeken is een functie waar je veel kunt leren en kunt doorgroeien. Help jij mee om BAS Ballonvaarten nog groter te maken? Wij zijn een enthousiast familiebedrijf. Ben jij leergierig, proactief en neem je graag zelf het initiatief? Dan vind je het vast geweldig om voor ons bedrijf te komen werken. In de zomer is het uiteraard drukker dan in de winter, dit houdt in dat je in de zomer wat minder vrij zult zijn.

 

Wat bieden wij?

·       Een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden

·       Een eigen plek binnen ons familiebedrijf

·       Een werkweek tussen de 36 en 40 uur

·       Een marktconform salaris

Over BAS Ballonvaarten

BAS Ballonvaarten is een rijkserkend, professioneel en landelijk opererend ballonvaart bedrijf dat sinds 2003 al vele tienduizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur heeft mogen bezorgen. Met 11 heteluchtballonnen in eigen beheer behoren wij tot de grootste ballonvaart bedrijven van Europa. Om verder uit te leggen wie wij zijn neem ik je graag in vogelvlucht mee door onze geschiedenis. Sinds 2003 ben ik Bas Spierenburg afgestudeerd als ballonpiloot, na 6 jaar als freelance ballonvaarder te hebben gewerkt zijn mijn vrouw, Bianca, en ik BAS Ballonvaarten begonnen. Ballonvaren vinden we niet alleen zelf fantastisch, we willen ook zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de magie van ballonvaren. Zoals gezegd hebben we tienduizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur mogen bezorgen. Die reis zetten we graag voort… wie weet wel met jou als nieuwe collega.

 

Je gaat solliciteren, en dan?

Je hebt tot 24 maart 2018 de tijd om te solliciteren.

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@basballonvaart.nl

Je krijgt uiterlijk op 26 maart 2018 een reactie van ons op je sollicitatie.

 

Verder nog vragen
Heb je nog vragen? We hopen natuurlijk dat deze vacature duidelijk is. Heb je toch nog vragen? Inhoudelijke vragen over de functie of misschien vragen over de procedure? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt contact opnemen met Bianca via: info@basballonvaart.nl of 0573 – 401 826.